Hoogwaardige en veilige tijdelijke en permanente modules

escalier de secours

Elk onderdeel van onze geprefabriceerde gebouwen wordt nauwgezet gecontroleerd vóór elke montage en na elke demontage, zodat u verzekerd bent van een constructie van hoge kwaliteit die volledig voldoet aan de geldende normen.

Onze oplossingen zijn van toepassing op vele gebieden: bouw, onderwijs, industrie, administratie... Gecima biedt u duurzame en innovatieve oplossingen om aan al uw behoeften te voldoen.

VCA gecertificeerde werknemers

Om veilig en kwaliteitsvol werk in de industriële sector te garanderen, zijn al onze arbeiders opgeleid en VCA-gecertificeerd.

Bovendien wordt al ons materiaal regelmatig gecontroleerd door externe bedrijven zoals Vinçotte voor bijvoorbeeld ladders en hefwerktuigen.

Een team van specialisten

Een ervaren team voor de bouw en het onderhoud van uw modulaire kantoren.

Bij Gecima heeft elk van onze arbeiders een specialisatie: lassen, elektriciteit, sanitair, een manager opgeleid in veiligheid en werfbeheer...

Veiligheid en normen

Strenge productienormen voor onze modulaire infrastructuren

Bij Gecima voldoen al onze materialen en uitrustingen aan de volgende normen: NF, CE en NFC 15-100 (norm voor elektrische apparatuur).Voor elk project respecteren wij het Bouwbesluit, alle DTU- en Eurocodes (3, 5 en 8).

Arbeidscode (ERP/ERT)

Bij Gecima voldoen al onze materialen en apparatuur aan de volgende normen: NF, CE en NFC 15-100 (norm voor elektrische apparatuur).Voor elk project, respecteren wij de bouwcode, alle DTU en Eurocodes (3, 5 en 8).

Brandnormen

Sommige modulaire bouwprojecten vereisen bijzondere aandacht voor brandveiligheidsnormen. Afhankelijk van het aantal verdiepingen, de capaciteit van het gebouw, de nabijheid van een ander gebouw, of de technische specificiteit van bepaalde lokalen, kan de regelgeving structurele brandstabiliteit of brandvertragend vermogen van muren, vloeren of daken voorschrijven van 15 minuten tot 120 minuten.

Deze specifieke normen inzake brandstabiliteit kunnen worden toegepast bij aankoopprojecten.

De milieu-uitdaging

ecologie-green-technology.jpg

Onze belangrijkste leverancier heeft een label "Green Technology" opgezet om zijn energieverbruik zoveel mogelijk te beperken en zijn CO2-uitstoot te verminderen.

Dit label vertaalt zich in :

  • Recycleerbare materialen
  • Respect voor het milieu en energiebesparing
  • Gecertificeerde Europese fabrieken
  • CO2-reductie
  • Kwaliteitscontroles en milieu-audits in de fabrieken
  • Isolatieprestaties met laag energieverbruik