Installatie van modulaire kantoren: flexibiliteit en snelheid

Module_sur_parpaings .jpg

Gecima biedt u een brede waaier van modulaire ruimtes om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Het is de ideale en snelle oplossing om uw projecten uit te voeren zonder uw budget te overschrijden.

Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan elk type vloer. We laten u de mogelijkheid om de vloer voor te bereiden voor de aankomst van de module, maar we kunnen ook zorgen voor dit deel met de plaatsing van platen (betalend) of de installatie van briesblokken (gratis).

Hebt u ruimte nodig om uw goederen en uitrusting veilig op te slaan?

AIDE.JPEG (5).JPEG

Waarom Gecima kiezen voor de huur of aankoop van werfmodules ?

Meer dan 60 jaar ervaring

Afhankelijk van de grootte van uw bouwplaats en uw behoeften, biedt Gecima u standaard containers of oplossingen op maat, advies en ondersteuning bij de organisatie van uw bouwplaatsen, snelheid van uitvoering, flexibiliteit, een uitgebreid gamma modules en een snelle hersteldienst (werkdagen)

J'ai besoin d'un devis pour un module de chantier !

 

Gecima helpt u met uw installatie

   

Als een eenheid, naast elkaar, boven elkaar?

Bij het inrichten van een bouwplaats, binnen of buiten, is de omgeving bepalend voor de installatie van uw bouwbasis. Neem onmiddellijk contact op met ons team om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

Beveiliging

U denkt dat uw module op een onveilige plaats is geïnstalleerd? Wij bieden u modules met tralies voor de ramen en deuren. Het is nooit te vroeg om het te overwegen...

Uw advertentie

Het is altijd interessant om gezien en herkend te worden op een bouwplaats. Op onze modules hebt u altijd de mogelijkheid om uw reclamezeil of zelfs een metalen structuur te plaatsen om uw reclame in de hoogte te bevestigen.

Heeft u een controlepost nodig?

Soms moeten bezoekers zich registreren om toegang te krijgen tot het terrein. Ons gamma modules omvat wachtposten, de ideale structuur om aan deze behoefte te voldoen!