Vervoer en verplaatsing van modules

transport-de-container.JPG

De modulaire gebouwen van Gecima zijn ontworpen om in alle veiligheid geleverd, geïnstalleerd en gebruikt te worden. Ook na de installatie blijven wij tot uw beschikking als u de module naar een andere locatie wilt verplaatsen.

Hijsen en kranen van onze geprefabriceerde modules

service logistique livraison module 625.JPG

Onze partner heeft verschillende vrachtwagens, allemaal uitgerust met kranen.

De grootste van deze trucks heeft een Palfinger kraan van 78T/m met een bereik van 21m in de middenlijn en 19,5m uit het midden. Deze hydraulische kraan heeft een werkbereik van 360°. De vrachtwagen is ook uitgerust met een aanhangwagen die naast het platform modules tot 8m lengte kan vervoeren.

De kleinste vrachtwagen heeft een kraan met een bereik van 11 m in de middellijn en is tot 8 m uit het midden verschoven. Deze vrachtwagen is uitgerust met een aanhangwagen voor het vervoer van modules tot 6 m lengte, naast het platform.

Krachtiger kranen kunnen worden gebruikt als de module achter een bestaand gebouw of op een moeilijk toegankelijke plaats moet worden geplaatst, zoals in een industriële hal, in de achtertuin van een gebouw, een sportclub, enz.)

Partnerschap met Modul-Trans

gecima_transport_2.jpg

Modul-Trans is gespecialiseerd in het transport van modulaire constructies en levert een snelle en consciëntieuze transport- en plaatsingsdienst. Of het nu gaat om een moeilijk bereikbare locatie of een complexe opstelling, Modul-Trans past zich aan al uw projecten aan.