Geprefabriceerde gebouwen voor restaurants, bakkerijen en apotheken!

pharmacie_modulaire.JPG

Of u nu een kapper, een bakker, een apotheker of een kweker bent, met de modulaire gebouwen van Gecima kunt u snel in uw onmiddellijke behoeften voorzien.

Als restauranthouder of bakker wilt u uiteraard uw klanten blijven ontvangen tijdens de werken aan uw gebouw en Gecima begrijpt dat het bijzonder belangrijk is dat uw zaak snel operationeel is. Daarom bieden wij u een oplossing aangepast aan uw project, of het nu gaat om een tijdelijk gebouw voor enkele weken of een project op lange termijn.

Al onze modulaire gebouwen voldoen aan de normen van het FAVV (ze hebben bijvoorbeeld vlakke oppervlakken die ideaal zijn voor het wassen dat het FAVV vereist).

 

Modulaire eenheden voor winkels

revetement_module_restaurant.jpg

Wij houden rekening met de gebruiksduur van uw winkel en begeleiden u tijdens het hele project: van het plan, tot de exploitatie en het onderhoud.

Gecimabiedt u modules aangepast aan uw behoeften: etalage, showroom, verkoopskantoren...

Maatwerk kent geen grenzen! Of u nu een vitrine of een bepaalde bekleding nodig hebt, wij beantwoorden aan al uw vragen en behoeften!

De mogelijkheden

De waaier van activiteiten van onze klanten is zeer breed, [Gecima] past zonder aarzeling zijn huurmodules aan de behoeften van zijn huurder aan. Of het nu esthetisch of praktisch is!

De decoratie

Om van veraf gezien en herkend te worden, kiezen onze klanten regelmatig voor een kleurstelling of de installatie van externe structuren om hun reclame uit te stallen. Qua decoratie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Binneninstallaties

Om uw werkdagen zo rustig mogelijk te laten verlopen, stelt [Gecima] u voor om uw waterleidingen en stopcontacten, het aantal elektrische aansluitingen dat u nodig hebt en de eventuele plaatsing van scheidingswanden te installeren.

Het vloeroppervlak

Onze standaardmodules zijn 6 meter lang bij 3 meter of 2,45 meter. Deze modules kunnen tot in het oneindige naast elkaar worden geplaatst en op elkaar worden gestapeld. Alleen uw vloeroppervlak is bepalend voor de keuze van uw installatie.

De voordelen van Gecima bedrijfsruimten

module_container_bungalow.JPG

Voortzetting van uw commerciële activiteiten Flexibele indeling, die visueel kan worden aangepast aan uw merkimago Snelheid van installatie Een breed scala aan modulaire units die zullen voldoen aan alle gewenste configuraties!

Bent u op zoek naar een tijdelijk gebouw voor uw bedrijf?