Huur een beveiligde opslagcontainer in België

Stockages

Bent u op zoek naar een opslagruimte om uw materiaal, gereedschap of goederen van uw bouwwerf op te slaan? Berg ze veilig op met de huur van een Gecima container. Onze geprefabriceerde stalengebouwen garanderen een optimale beveiliging tegen diefstal en vandalisme. Ze zijn CSC-gecertificeerd, ISO-conform en voorzien van een veiligheidsbox.

De10' zeecontainer(+/- 3m) vanaf € 115 per maand.

De 20' zeecontainer (+/- 6m) vanaf 132 € per maand.

Een opslagruimte kopen in Wallonië, Vlaanderen of Brussel

IMG_6263.JPEG

Onze opslagcontainers zijn ideaal voor bouwplaatsen, industrieterreinen of evenementen. U kunt uw materiaal droog, veilig en functioneel opslaan.

Gecima biedt u op maat gemaakte containers met standaardafmetingen voor de opslag van uw materiaal: 8', 10', 15', 20'. U kunt uw opslagcontainer tot in het kleinste detail personaliseren: ramen om daglicht binnen te laten, een houten vloer voor een natuurlijk tintje, een ventilatierooster om te profiteren van luchtverversing...

Dus wat is de deal? Een opslagcontainer huren of kopen? Wat is de juiste keuze?

container de stockage.jpg

Er zijn verschillende dingen die u moet overwegen wanneer u besluit een opslagcontainer te kopen of te huren. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

1. Gebruiksduur: Als u de container slechts voor een korte periode nodig heeft, kan het voordeliger zijn om hem te huren dan om hem te kopen.

2. Kosten: De kosten van het kopen van een container kunnen vrij hoog zijn, vooral als het een nieuw model is. Als u het zich niet kunt veroorloven om hem te kopen, kan huren een meer betaalbare optie zijn.

3. Toekomstig gebruik: Als u denkt een opslagcontainer in de toekomst regelmatig te moeten gebruiken, kan kopen op lange termijn een betere optie zijn.

Het is belangrijk om deze verschillende elementen tegen elkaar af te wegen voordat u een beslissing neemt. Het kan ook nuttig zijn om de aankoop- en huurkosten te vergelijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

Onze adviseurs zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

De voordelen van onze opslagcontainers

  • Internationaal erkende standaard afmetingen
  • Perfecte compatibiliteit tussen 20' containers en ISO-bungalows
  • Robuustheid
  • Anti-inbraaksysteem