Waarom een modulair gebouw kopen bij Gecima ?

20200914_125512.jpg

Gecima is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in de verkoop van modulaire gebouwen. Wij ontwerpen projecten gaande van individuele modules tot complexe installaties van meerdere entiteiten.

Infographie

Moduleserie .25

De modulebouwreeks .25 combineert flexibiliteit en comfort. Deze robuuste modules kunnen worden gestapeld of naast elkaar worden geplaatst en in slechts enkele uren worden geïnstalleerd.

325

3 x 2,5 m

425

4,8 x 2,5 m

625

6x 2,5m

Modules .30 serie

De modulaire gebouwen van de .30-serie hebben dezelfde kenmerken als de A-serie, maar zijn groter van formaat. Deze modules zijn zowel te huur als te koop.

403

4 x 3m

603

6 x 3m

803

8x 3m

Aankoop van modulaire gebouwen en opslagcontainers

Een sanitaire module is een modulaire container die ontworpen is om basis sanitaire voorzieningen te bieden in situaties waar er geen toegang is tot permanente voorzieningen. Ze worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, festivals, beurzen en openluchtevenementen, maar ook bij rampen of vluchtelingen.

Onze sanitaire modules kunnen worden aangepast aan uw behoeften (toiletten, douches, wastafels, ...) en zijn gemaakt van robuuste en duurzame materialen die bestand zijn tegen weersomstandigheden. Snel en eenvoudig op te zetten op elk terrein.

SA625

6 x 2,5m

Stockage maritiem 20'

6 x 2,5m

Stockage LC10

3 x 2,5m

Een moment om na te denken over uw aankoop...

5 goede redenen om bij Gecima te kopen

Snelheid en flexibiliteit

Gecima biedt u een snelle en flexibele service volgens uw behoeften en die van uw bedrijfssector. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente oplossing, wij bieden u modules die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Veilig en wel

Onze prefabgebouwen worden op maat gemaakt volgens uw eisen en de specifieke kenmerken van het terrein.

Turnkey projecten

Uw gebouw wordt geleverd en ingericht voor uw directe toegang. Wij bieden de installatie van beveiligingsapparatuur en de verhuur van kantoormeubilair, evenals de aanpassing van het interieur en de buitenkant van de modules.

Dienst na verkoop

Bekwaam personeel dat beschikbaar is om u te helpen na de installatie. Ons team kan ook uw modules van de ene site naar de andere verplaatsen indien nodig.

Certificaten

Ons hele team is VCA-P opgeleid om efficiënt werk en een veilig gebouw te garanderen.